Bistra pri Vrhniki

16. september 2017

Prijava

Zaradi ocene števila prijavljenih in s tem povezanih ukrepov vas vljudno prosimo za prijavo in plačilo startnine (prek UPN-obrazca) na spletni strani Teka Barje do 14. 9. 2017. Prijave pa zbiramo tudi na startu na dan teka do 9.30. Startnina za odrasle, ki vključuje tudi malico, bo ob predprijavi in plačilu prek UPN-obrazca znašala 10 EUR, na dan prireditve pa 15 EUR. Startnina za otroke do 15. leta bo znašala 2 evra (brez malice). Po izpolnitvi spodnjega obrazca za prijavo boste vse informacije o plačilu prejeli na vaš email naslov.

SKUPNI RAČUN: V kolikor želite skupni račun za več prijavljenih tekmovalcev, prosim vpišite pri vsaki prijavi ime tekmovalca/društva na katerega naj bo račun izstavljen.

Vsak udeleženec teka prejme v cilju spominsko medaljo, prvi trije v vsaki kategoriji pa tudi diplome. Vsi tekmovalci tečejo na lastno odgovornost. Na cilju bo prisotna zdravniška služba. Tekmovanje bo v vsakem vremenu.

 

Prijava na Tek Barje 2017

 
 
strinjam se s spodnjimi pogoji
S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Sodelovanje na Teku barje 2017 je na lastno odgovornost in v okviru lastnih zmožnosti glede na zdravstveno stanje. Tekmovalec soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005).

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers

Logo (2)